Для кожного кухаря, тим паче домашнього, можливість творити з того, що є під рукою, завжди дивно і прекрасно. Строгі рецепти обмежують творчість. До недавнього часу методом проб і помилок був єдиним способом дізнатися, які продукти будуть добре поєднуватися між собою.
Як і в будь-якій справі, тут також важливо вміння поводитися з інвентарем і знання технологічного процесу. Кухарське ремесло не відрізняється від інших: вашими інструментами можуть бути голі руки, а приладдям продукти, але при цьому також важливо знати те, як вони повинні діяти і взаємодіяти з іншими компонентами.
Я розповім з якими продуктами я працюю, і яку користь вони приносять нам. Щоб не починати з чистого аркуша, Ви зможете брати ці рецепти за основу і створювати нові кулінарні шедеври.
Ви досвідчений кухар або новачок? Ким би ви не були, сподіваюся цей Блог допоможе вам розкрити ваші таланти.