Гастро вечеря від шеф кухаря

 

Гастрономія – це завжди компроміс між фантазією і історичною реальністю. Найкраще, яке нам з неминучістю готує майбутнє. Кухня, яка принесе багато цікавих поєднань смаку.

Так чому б не влаштувати гастрономічний похід, і зробити свято нових, цікавих, незабутніх страв і не замахнуться на 5 страв.

Складаються ці страви наприклад з:

  • холодної закуски молюсків з ікрою;
  • карпаччо з пряного гравлакс;
  • гарячої закуски восьминога з чорним рисом і
  • манго;
  • шикарного осетра, з піною з дикого лимона;
  • і наостанок незвичайним рибним десертом.

Мета цього гастро вечері – не в тому, щоб Вас нагодувати ніж дивним, а щоб показати як можна приготувати і подати морепродукти, щоб Ви дізналися який новий смак у тій чи іншій риби і як правильно її є, без кісток, і з якими інгредієнтами краще їсти, у чому маринувати.

Головне осмислений баланс між текстурами, квітами, ароматами, свіжістю сезонних продуктів і загальним видом страви.

Замов вечерю, порадуй друзів і близьких!